Home

Products | Products | Products | Products | Produkte | Products | Products | Produtos | Productos | Productos | Des produits | Prodotti | Produkte | Produkte | Produkter | Produkty | продукты | 产品 | 製品 | プロダクト | 제품 | उत्पाद | محصولات | Ürünler | المنتجات | المنتجات | المنتجات

Countries not listed above, please use: Products, all other countries


English

Français, Italiano, Español, Português

Deutsch, Nederlands, Svenska, Dansk, Norsk, Suomalainen

Pусский, Polski, Česky, Ελληνικά, Türk, हिन्दी

عربى

中国, 中國, 日本語, 한국어
Tongkatali.org's - Mijn advies aan jonge vrouwen in derde wereld steden


By Serge Kreutz


Ik verdien mijn brood met het geven van advies aan rijke, westerse, mannen uit geïndustrialiseerde naties welke jagen op seksuele avonturen in arme derde wereld landen.

In tegenstelling is mijn advies aan jonge vrouwen, uit arme derde wereld landen, gratis. Jammer genoeg zullen er niet veel dit lezen omdat ze geen engels spreken en/of geen toegang hebben tot het Internet, en als ze dat al doen is hun interesse, jammer genoeg, beperkt tot soap sterren in plaats van analytische filosofie.

Ongeveer 80 procent van alle jonge mannen in moderne derde wereld landen hebben niets. Het meeste van alles geen geld, geen eigen huis. En normaal gesproken geen werk. Maar wel gierende testosteron en een sterke drang om te paren. Een ding maar hebben ze in overvloed: tijd. Tijd bijvoorbeeld om te flirten met meisjes.

Het leven is moeilijk voor de meeste opgroeiende dochters in de grote moderne steden van de derde wereld landen. Ze leven in overbevolkte familiehuizen, vaak met veel broers en zussen. Iedereen in hun nabijheid, en zijzelf ook, weten dat het enige juiste pad voor hen het vinden van een goede echtgenoot is. Iemand met de middelen om een familie te onderhouden, met een huis, een baan en een "verantwoordelijk" karakter.

Ook worden jonge vrouwen in derde wereld landen vaak van dichtbij bewaakt. Vaders en broers weten heel goed dat op elke hoek er een jonge man te vinden is die met beide handen de kans zal aanpakken.

Daarom is het dilemma van jonge vrouwen in derde wereld landen er een van dubbele beperkingen: Ze hebben niet zoveel kansen om zich te mengen met jonge mannen als de jonge vrouwen in westerse landen, en het aantal zich "kwalificerende" jonge mannen is van een zeer klein percentage.

De normale druk die ouders uitoefenen op haar is om de vrouw te worden van een man die haar in een positie plaats om haar ouders te ondersteunen in hun ouderdom. In het kort: om een rijke man te trouwen. Of in ieder geval van betere stand. Maar om iemand van betere stand te trouwen is niet alleen een materieel gebod, het is een kwestie van algemeen succes. Als de buren niet kunnen concurreren door hun auto's te vergelijken dan kunnen ze tenminste vergelijken wie van hun dochters de beste echtgenoot heeft.

Maar een simpele berekening bewijst dat wanneer 80 procent van alle jonge mannen niet gekwalificeerd is, het onmogelijk is dat 100 procent van alle jonge vrouwen iemand van betere stand trouwt.

Wanneer ze tot de realisatie komt tot het feit dat het niet erg waarschijnlijk is dat een rijke man haar toebedeeld wordt zal een jonge vrouw in de derde wereld gewoonlijk haar verwachtingen bijstellen: als een droomman niet beschikbaar is dan moet hij in ieder geval wel een "verantwoordelijk" man zijn. Eentje die wil werken, zelfs als het niet het ideale werk is, en die een salaris thuisbrengt (in plaats van het met zijn vrienden op te maken).

Jonge mannen in moderne derde wereld landen weten wat jonge vrouwen willen horen. Omdat ze alleen door het uitspreken van ál de juiste woorden aan een sekspartner kunnen komen: "Ik houd van jou. Uiteraard heb ik al vriendinnen gehad. Maar jij bent anders. Jij bent het eerste meisje waar ik echt van houd. En het enige wat ik hoop is je echtgenoot te zijn totdat ik sterf. Maar ik heb geen geld. Ik heb niet eens werk. Maar ik ben bereid elk beschikbaar werk aan te nemen om mijn vrouw en familie te ondersteunen. Omdat voor mij alles wat telt mijn vrouw en familie is. En dit alles voor jou." Wat hij natuurlijk echt in zijn hoofd heeft klinkt ongeveer zo: "Ik heb het nodig. Mijn God, Ik verlang er zo naar om je vagina te penetreren. Waarom doe je zo moeilijk. Hoeveel keren moet ik je vertellen dat ik van je houd voordat je me dat toestaat."

Een jonge vrouw heeft altijd een troefkaart. Hij wil erin. Wanneer deze kaart wordt gespeeld kan ze hem niet een tweede keer spelen. Een vrouw welke één keer seks heeft toegestaan kan geen man vasthouden als ze het hem de volgende keer weigert. Verder geldt, in typische derde wereld omgeving, dat hoe langer ze doorgaan des te meer de balans doorslaat in het voordeel van de jonge man. Zijn seksuele interesse zal afnemen. Hij zal minder geneigd zijn om zijn beloftes waar te maken. Wat was dat ook al weer over elk werk aannemen om wat geld te verdienen?

Hoe langer ze doorgaan zonder te trouwen, des te kleiner wordt de kans dat ze uiteindelijk ook echt zullen trouwen. In een typische derde wereld omgeving is werk voor jonge mensen zwaar en slecht betaald. Het is makkelijker om rond te hangen, met de meisjes te flirten en geld te lenen van diegene waarmee men al seks heeft gehad (en die hoopt dat hij uiteindelijk toch met haar trouwt).

De bordelen van moderne derde wereld landen worden bevolkt door vrouwen welke zijn gevallen voor een jonge man´s zoete woorden, welke officieel zou kunnen getrouwd zijn, of welke, wat meer waarschijnlijker is , eenvoudig is weggelopen met een jonge zogenaamde "echtgenoot", en welke verlaten werd na de geboorte van een kind. Mijn gefundeerde mening hierover is dat de meeste vrouwen, in de bordelen van moderne derde wereld steden, niet in het patroon passen dat de koppen haalt in de westerse pers: Ze zijn niet ontvoerd vanuit hun ouderlijk huis en verkocht aan de prostitutiewereld.

Mijn advies aan jonge vrouwen in derde wereld steden kan misschien wat té conservatief overkomen, maar het is het advies dat ik zelfs zou geven aan diegene van mijn derde wereld dochters welke ik niet naar een school in Europa of de V.S. kan sturen (omdat de moeder niet meewerkt): Speel je meest waardevolle troefkaart verstandig uit. Als je het hof wordt gemaakt door een jonge arme man heb dan geen seks met hem voordat hij een officieel, door de ouders goedgekeurd, huwelijk met je is aangegaan. Het risico dat je anders met een kind blijft zitten maar zonder een toegewijde mannelijke partner is veel te groot.

Je kunt sommige risico's nemen als de jonge man die je het hof maakt niet het gewone geen geld, geen werk type is. Wat echter niet betekend dat je het aan elke rijke man zomaar moet weggeven.

Als er een westerse man op het toneel verschijnt welke met je wilt trouwen of toegewijd aan je is, is dat een aardige vangst. En als je een kind met hem hebt, zelfs zonder getrouwd te zijn, zal hij meer geneigd zijn om jou en je kind te onderhouden dan een lokale rijke man welke veel meer gewend is aan het feit dat hij naar bed kan gaan met veel jonge vrouwen, en ze zelfs zwanger kan maken, zonder dat hij ze later moet onderhouden (het meisje heeft gegokt en verloren)

Nee, over het algemeen is het niet fijn om een jonge arme vrouw in een groot derde wereld land te zijn. Mijn advies is om jezelf voor te bereiden op de optie om alleen te blijven. Dan ben je misschien beter af dan de doorsnee arme derde wereld vrouw.

Tot zover mijn advies aan jonge vrouwen in derde wereld steden. Nu wat meer algemene verklaringen.

Mensen in rijke Noord Amerikaanse en Europese samenlevingen geloven vaak onterecht dat, omdat de Islam een religie is welke minder rechten aan een vrouw geeft, vrouwen natuurlijke bondgenoten zijn in elke de-islamitiseringscampagne. Maar empirische gegevens laten duidelijk zien dat in het algemeen zowel in moslim als christelijke gemeenschappen vrouwen meer voor religie zijn dan mannen en zelfs dat vrouwen, die niet religieus zijn het niet erg vinden als hun echtgenoot dat wel is.

Op de zelfde manier, mijn persoonlijke ervaring is dat je aan elke jonge vrouw in een derde wereld land kan vragen of ze een echtgenoot verkiest die nogal religieus is of eentje die niet religieus is, en dat je dan antwoorden krijgt die zwaar in het voordeel zijn van de eerste optie.

De aanname is dat mannen welke religieus zijn waarschijnlijk meer verantwoordelijkheid hebben ten opzichte van hun vrouw en kinderen en minder zullen drinken en gokken en zwakkere leden van hun omgeving mishandelen. Het meest belangrijkste, ze zullen waarschijnlijk trouwer zijn. Veel vrouwen in islamitische samenlevingen geven de voorkeur aan religieuze regels, zelfs als dit veel van hun rechten inperkt. Het punt is: De implementatie van religieuze regels zal ook de kansen inperken van hun echtgenoten op buitenechtelijke seks omdat er geen nachtclubs, bars, bordelen en bijslapen zullen zijn. Dat wil zeggen, als de islamitische gemeenschap rijk genoeg is om politie in te zetten om de islamitische regels te handhaven. Omdat Saoedi Arabië rijker is dan Marokko, is het een veilige gok om aan te nemen dat de implementatie van de islamitische regels strenger zijn in het eerste land. Natuurlijk, zelotisme kan materiële hulpbronnen tot op zekere hoogte vervangen (zoals in het Afghanistan van deTaliban), een algemene praktische regel is dat het handhaven van wet en orde (wat die dan ook is) materiaal en hulpbronnen kost zodat hoe armer de samenleving is des te groter de tendens is naar entropie.

Sommige lezers zullen snel voorbeelden aandragen waarop de bovenstaande theorieën niet van toepassing zijn. Ja, er zullen statistische rariteiten zijn, en ja, het bovenstaande is een praktische regel. Vele andere factoren spelen een rol bij het tot stand komen van het weefsel van menselijke interactie in een ,om het even welke, derde wereld stad, en sommige van deze factoren worden, op een zeer praktische manier, besproken in het leden gedeelte. Maar, als we het potentieel evalueren van een derde wereld stad of land als jachtgronden voor mannen uit Noord Amerika of West Europa, moeten we een theoretisch startpunt hebben, en dat is wat ik verschaf.
Español - Spanish

Cuàles son los ingredientes activos de Tongkat Ali?

Las euripeptidas y la falsa ciencia

Prueba científica del Tongkat Ali

Restaurando la juventud con Tongkat Ali

La Revolución del Tongkat Ali

Aumento del tamaño del pene con Tongkat Ali

Tongkat Ali ha sido estudiado para el tratamiento del cáncer

Porqué Tongkat ali es superior a Viagra


Français - French

La révolution Tongkat Ali

Les preuves scientifiques sur le Tongkat Ali

Agrandir la taille de son pénis grâce au Tongkat Ali

Pourquoi le Tongkat Ali est supérieur au Viagra


Deutsch - German

Ein Verbrechen nie bestraft - Verkauf von gefälschten Tongkat Ali auf Ebay oder Webseiten

Schwermetalle in malaysischem Tongkat Ali

Was bedeutet Altern?

Ratschläge zur Beschaffung von Tongkat Ali

Eurypeptide und Scheinwissenschaft

Hochstapelei im Tongkat Ali Einzelhandelgeschäft

Warum Sex Tourismus

Tongkat Ali Studie bezüglich Krebsbehandlung

Penisvergrösserung durch Tongkat Ali

Die Tongkat Ali Revolution

Wissenschaftlicher Nachweis der Wirkung von Tongkat Ali

Tongkat Ali Schwindel mit gefälschten und unbedeutenden staatlichen Lizenzen


Italiano - Italian

Amore e sesso in Asia

L' Altra Vita "Eterna"

L'aspetto filosofico della chirurgia estetica

Il Congresso degli Stati Uniti regola le unioni internazionali

Il programma Kreutz

La trappola della ricchezza

Elogio del línfedelta

Prostituzione e commercio sessuale

Prova scientifica per Tongkat Ali

Riacquistare la giovinezza con Tongkat Ali

Ottimi orgasmi e una morte delicata, invece di Dio

Perché il turismo sessuale

Una soluzione molto economica


Nederlands - Dutch

Ons privé- en seksleven zijn in feite politieke aangelegenheden

Morele Waarden

Wetenschappelijk bewijs voor Tongkat Ali

Penis en testikels grootte na gebruik van Tongkat Ali

De noodzakelijkheid en voordelen van vernietigingl

Vrouwelijke Emancipatie

Liefde en seks in Azië

Seksuele Verlangens

Mijn advies aan jonge vrouwen in derde wereld steden

Landenvergelijking voor de nieuwkomern

Geen seksuele lust zonder Tongkat Ali

Waarom je feedback op Ebay niet moet geloven


Svenska - Swedish

Ingen fordeln

Vetenskapligt bevis för Tongkat Ali


Slovensko - Slovenian

Znanstveni dokaz za Tongkat Ali

Kaj so aktivne sestavine Tongkat Alija


Pусский - Russian

Научное подтверждение свойств Тонгкат Али

Тонгкат Али или дешевое дерьмо

Тонгкат Али или дешевое дерьмо

Безопасность Тонгкат Али – токсикологические исследования

Как Тонгкат Али улучшает секс

Прием анаболических стероидов и тестостерона уменьшает член и объем яичек

Libidus и Maxidus - у меня вопросы

Принцип действия Тонгкат Али и дофаминергиков

Лохотрон со сфабрикованными и несоответствующими лицензиями Тонгкат Али

И все-таки Тонгкат Али тоже редкое и одно из самых дорогих лечебных растений.

Интенсивный оргазм с Тонгкат Али

Шутка про жидкий Тонкгат Али

Продажа поддельного Тонгкат Али в Интернете и на аукционе eBay не преследуется по закону.


中文 - Chinese

东革阿里__增大睾丸篇

东革阿里?增大阴茎的中药

东革阿里__恢复青春的神药

下面是科学的官方陈述

说到伟哥西地那非对机械勃起它的确是一种不错的毒品

东革阿里研究报告

东革阿里革命

提取自东革阿里树根的细胞毒活性成分和抗疟药物成分台湾台南省国立成功大学化学系

东革阿里对中年雄鼠目标性活动的效果

东革阿里(Eurycoma longifolia Jack)对中年雄鼠性能力的作用

东革阿里能增强有性经验的雄鼠的性欲

东革阿里加强了中年雄鼠的性动机

分离自东革阿里的二萜类化合物对马来西亚抗氯奎恶性疟原虫 (Plasmodium falciparum)

治疗性功能障碍的植物化学及传统草药的突破

确切的科学证明:东革阿里(Tongkat Ali)可增加男人的肌肉量

一些男人和女人们因为使用了 东革阿里 ,无论是在床上还是在健身房,都得到了难以置信的提高睾酮的效果


日本人 - Japanese

トンカット・アリー効果の科学的な証明


한국어 - Korean

가 비아그라에 우량한 이유PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20